Hos dig? - eller utzon Center?

Utzon Center, Slotspladsen 4, 9000 Aalborg

 
 
 

Kursussted

Hos dig?

Samler du minimum fem deltagere, afholder vi gerne kursus hos dig, hvis du har et egnet, lyst lokale med en projektor og en hurtig internetforbindelse. Ring for at aftale tid og sted.

eller Utzon?

Vi afholder også kurser i det inspirerende Utzon Center på Aalborg Havnefront - vælg kursus og book i kalenderen - eller kontakt os og aftal et tidspunkt, der passer dig. Undervisningslokalet, “Can Lis” (se video nederst) har navn efter Jørn Utzons arkitektoniske mesterværk på Mallorca, hvor Utzon som ældre trak sig tilbage. Lokalet er i samme ånd stilfuldt, inspirerende og personligt. Derudover er der talrige gode optage-lokationer i resten af bygningen og udenfor på havnefronten.

Lokalet har adgang til trådløst, lynhurtigt internet og en 75” skærm, hvilket er ideelt til undervisning i mobilvideo og livestreaming. Lokalet ligger i stueplan med let adgang til centerets udstillinger. Der er plads til 16 kursister i Can Lis, men lokalets størrelse gør det også perfekt til mindre hold.

Forplejning

Utzons Centerets Restaurant JØRN, sørger for forplejningen i løbet af dagen. Heldagsforplejning (kl. 8-16)

  • Friskbagt rundstykke med smør, marmelade og Arla Unika ost.

  • Frugtfad samt kaffe & the og isvand serveret ved ankomst

  • Frokost hos JØRN: Frokosttallerken og 1 øl eller vand

  • Eftermiddagsforplejning: Kaffe & the, isvand og hjemmebagt kage med tilbehør.

FInd vej til Utzon Center

BIl

Ankommer du i bil til Utzon Center, er nærmeste parkeringsmulighed ved First Hotel Aalborg i Rendburggade 5. Andre parkeringsmuligheder inden for kort afstand til Utzon Center er kælderen ved Musikkens Hus, samt parkeringshusene ved Friis, Føtex og Salling på Nytorv. Se kort nederst på siden. Sidstnævnte har de billigste timepriser.

Der er to handicap-parkeringspladser direkte ved Utzon Center.

Det er tilladt for taxa og busser at sætte besøgende af ved Utzon Centers hovedindgang. Kommer du med en offentlig bus, så bed buschaufføren sætte dig af tættest på Utzon Center, hvilket afhængigt af ruten kan være Østerågade, Nytorv, hovedbiblioteket eller Vingaardsgade. Skriv eventuelt følgende adresse i kort-applikationen på din smarthphone: Utzon Center, Slotspladsen 4, 9000 Aalborg.

Der er gratis busholdepladser ved Thomas Boss Gade.

Tog & bus

Kommer du fra syd eller nord for Aalborg er det nemt at tage toget som kombineret med en enkelt bus, går lige til døren. Indtast din afgangsadresse under punkt a og Utzon Center, Slotspladsen 4, 9000 Aalborg under punkt b, så angiver Rejseplanen.dk tog, bus , rute og transporttid.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig helt op til kursusstart. Vær dog venlig at orientere os, hvis du tilmelder dig mindre end en uge inden kursusstart.

Forhindret? Din tilmelding er bindende, men du er meget velkommen til at sende en kollega, hvis du er forhindret. Orienter os venligst forud. Alternativt kan der være mulighed for, at du kan deltage på et senere hold.

 

Spørgsmål?

 
 
 
PARKERINGSMULIGHEDER TÆT PÅ UTZON CENTERET PÅ AALBORG HAVNEFRONT

PARKERINGSMULIGHEDER TÆT PÅ UTZON CENTERET PÅ AALBORG HAVNEFRONT

 
 

“THOMAS FORMIDLER LEVENDE OG ENGAGERET MED FOKUS PÅ PRAKTIKKEN, SÅ MAN VIRKELIG KAN NOGET, NÅR MAN KOMMER HJEM.”

- METTE VESTED, VIDEOAMBASSADØR, REBILD KOMMUNE