Gode

Spørgsmål og svar

? Jeg har aldrig i mit liv lavet mobilvideo, og jeg er bange for, at jeg vil komme til at forsinke kurset for de andre.

! Overhovedet ikke. For det første vil du ikke være den eneste. Og for det andet differentierer vi dele af undervisningen, så alle kursister tilgodeses uanset niveau - ingen bliver tabt undervejs, og de mere rutinerede kommer heller ikke til at kede sig. Promise.

? Jeg har ikke mulighed for at betale via online betalingssystemet, fordi jeg ikke råder over et Visakort på min arbejdsplads, men plejer at betale (senere) via en faktura - hvad gør jeg?

Book på normal vis (men uden at betale online) og udfyld formularen med dine adresse, kontakt- og CVR/EAN-oplysninger. Så sender vi bagefter en faktura til din virksomhed.

? Jeg kan ikke deltage på nogen af de tidspunkter, I afholder kurser ifølge kalenderen på forsiden - er der mulighed for, at vi kan lave en aftale om en anden dato?

! Ja, du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har ønsker om tidspunkter eller kursusindhold, som ligger ud over det allerede planlagte.

? Vi kommer nogle stykker fra samme virksomhed - er det muligt at lave en samlet bestilling for fx fem personer direkte hos jer, udenom online-betalingssystemet?

! Ja selvfølgelig. I de tilfælde onlinebetalingen ikke opleves som nogen fordel for dig, ringer du bare og bestiller telefonisk.

? Tidspunkt for betaling/faktuering, hvornår er det?

! Alle kurser er (så vidt muligt) forudbetalte - både når du betaler online eller per faktura. Forhindres du i at komme er du meget velkommen til at sende en kollega. Alternativt kan der være mulighed for, at du deltager på et senere hold.

? Jeg kan ikke finde svaret på netop mit spørgsmål her!?

! Ring på 20 99 65 98, eller skriv til os via kontaktsiden.