Gode

Spørgsmål og svar

? Jeg har aldrig i mit liv lavet mobilvideo, og jeg er bange for, at jeg vil komme til at forsinke kurset for de andre.

! Overhovedet ikke. For det første vil du ikke være den eneste. Og for det andet differentierer vi dele af undervisningen, så alle kursister tilgodeses uanset niveau - ingen bliver tabt undervejs, og de mere rutinerede kommer heller ikke til at kede sig. Promise.

? Jeg har ikke mulighed for at betale via online betalingssystemet, fordi jeg ikke råder over et Visakort på min arbejdsplads, men plejer at betale (senere) via en faktura - hvad gør jeg?

Book på normal vis (men uden at betale online) og udfyld formularen med dine adresse, kontakt- og CVR/EAN-oplysninger. Så sender vi bagefter en faktura til din virksomhed.

? Jeg kan ikke deltage på nogen af de tidspunkter, I afholder kurser ifølge kalenderen på forsiden - er der mulighed for, at vi kan lave en aftale om en anden dato?

! Ja, du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har ønsker om tidspunkter eller kursusindhold, som ligger ud over det allerede planlagte.

? Vi kommer nogle stykker fra samme virksomhed - er det muligt at lave en samlet bestilling for fx fem personer direkte hos jer, udenom online-betalingssystemet?

! Ja selvfølgelig. I de tilfælde onlinebetalingen ikke opleves som nogen fordel for dig, ringer du bare og bestiller telefonisk.

? Tidspunkt for betaling/faktuering, hvornår er det?

! Alle kurser er (så vidt muligt) forudbetalte - både når du betaler online eller per faktura. Forhindres du i at komme er du meget velkommen til at sende en kollega. Alternativt kan der være mulighed for, at du deltager på et senere hold.

? Jeg kan ikke finde svaret på netop mit spørgsmål her!?

! Ring på 20 99 65 98, eller skriv til os via kontaktsiden.

 
 
 

“Thomas har hjulpet Livstilshøjskolen Gudum med at blive bedre til markedsføring på Facebook. I den forbindelse har vi arbejdet med mindre videoproduktioner. Thomas er dygtig til at lære fra sig, og har en stor viden om, hvordan man optager video med mobil og tablet. Han er desuden god til at få folk til at føle sig trygge og frie foran kameraet. Thomas har lært os at bruge diverse videoredigerings-apps og har været til stor inspiration for os. Han er god til at hjælpe os med at redigere, så resultatet bliver professionelt. Thomas er god til at gøre sin undervisning let forståelig. Jeg kan varmt anbefale hans videoundervisning”.

— Henrik Pedersen Pedel og PR-medarbejder, Livsstilshøjskolen Gudum