20190111-tryk-paa-smartphone-5649.JPG-LR.jpg
 
 

“Vi Kom hele vejen rundt og Efter i dag kan Jeg redigere video, på et niveau, så jeg kan undervise mine kolleger på arbejdet”.

- Anders Tvergaard, grafiker, Bostedet

 
 

Mobilvideokurser

… er et partnerskab af kommunikationseksperterne Thomas Dahl Nordlund og Jan Høst-Aaris, der har samlet 40 års erfaring med journalistik og kommerciel kommunikation. Inklusive 15 års erfaring med produktion af videokommunikation til digitale medier.

 
 
 
 

Thomas Dahl Nordlund

Cand. mag. i dansk & journalist

Thomas har siden 2001 lavet kommunikation og markedsføring i samarbejde med top-of-mind brands som Robert Bosch, Sydbank, Region Nordjylland, Royal Greenland o.m.a. - dette i vekslende roller som strateg, tekstforfatter, pr-rådgiver, SoMe-manager og videoproducent. Thomas har siden 2014 undervist offentlige og private virksomheder i mobilvideoproduktion og livestreaming til sociale medier.

 
 

Jan Høst-Aaris

Cand.mag. i kommunikation & pressefotograf

Jan har siden 90’erne arbejdet med (især) visuelle kommunikationsmedier som fotografi, videografi og TV. Både i samarbejde med virksomheder og nyhedsmedier. Han har et skarpt blik for billedbårne fortællinger, der gør indtryk og huskes. 10 års undervisningserfaring sætter ham i stand til at formidle vanskeligt stof, så det forekommer simpelt.

 
 

 

Med en stor portion tålmodighed, teknisk snilde, sproglig kreativitet og skarphed har Jan været en stor støtte i forbindelse med produktion og redigering af billeder, film og tekst til brug i mit arbejde.

- Kristin Tennes, Udviklingskonsulent hos Psykiatrien, Region Nordjylland